Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 481.213 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

A kegyelem élő regénye ÚJDONSÁG

4.500 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C4 1/3 Kárp
Kiadó, forgalmazó:
KÁRPÁTY KATALIN
Kiadás éve:
2024
Szerző (k):
Kárpáty-Csorba Péter
Rövid leírás:

Mondjátok el a következő nemzedéknek!

Termékleírás

Ahogy ezt a könyvet útra bocsátom, szeretnék röviden néhány mondatban írni férjemről, aki ezt a könyvet írta.
Mikor megismertem Pétert, ami a legjobban megragadott benne, az volt, ahogy ő az Úr Jézust rajongva szerette. Ez a szerelem nemhogy alább hagyott volna az évek során, hanem sokkal inkább elmélyült az életében. Ez motiválta a szolgálatban is.
Ha olvasod ezeket a verseket, A kegyelem élő regényét, megismerheted Péter szívét. És a mindenkori, Istent kereső és vele kapcsolatban élő ember szívének belső mozgásait. E könyv szerzője szerelmese volt az Úrnak, ami abból fakadt, hogy az Úr megkereste őt tizenkilenc éves korában, és attól kezdve az élete teljesen megváltozott.
E versek költője minden módot megragadott arra, hogy az Úr Jézusról bizonyságot tegyen, hogy énekeivel, tanításával, szolgálataival iránytű legyen az embereknek: iránytű, aki Jézusra mutat.
2010-ben volt az első szívinfarktusa. Azután 2018 nyarán – éppen egy magyarországi misszióúton járva – újból rosszul lett. De kapott még kegyelmet – időt – az Úrtól. a második infarktus után már nehéz volt az utazás, ezért Péter az Úrhoz fordult, és megkérdezte tőle, hogyan legyen tovább, hogyan tudja ezután szolgálni Őt. Az Úr válasza így hangzott: ÍRJ.
Péter hirtelen nem is tudta, ezt hogyan kezdje el, mivel nagyon régen írt. Ám engedelmesen azt mondta: „Igen, Uram.” Amikor leült és elkezdett írni, mintha egy zsilipet nyitottak volna meg benne. Alig győzte papírra vetni mindazt, amit az Úrtól kapott. Négy év alatt hat könyv született.
Egyik versében 2019-ben azt mondta az Úrnak, hogy ha adna még néhány évet, megírná a kegyelem élő regényét: annak történetét, ahogy az Úr átvezetett, megőrzött és megáldott bennünket egy életen át.
Az Úr meghallgatta Péter kérését, és be tudta fejezni a könyvet. Aztán hazament az Ő Urához.
Utolsó verseiből kitűnik, hogy Péter nemcsak kész volt, hanem teljes szívével vágyott is találkozni Jézussal.
Kívánom, hogy ezen versek, rövid írások olvasása téged is inspiráljon, hogy még jobban megismerd az Úr Jézust, és mély, közvetlen kapcsolatba kerülj vele, aki olyan mélységes szeretettel szeret bennünket, hogy az életét adta értünk.
Erre a szeretetre nem lehet másként reagálni, mint igazi, szívből jövő viszontszeretettel.

Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!