Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.739.438 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Kedves Érdeklődőnk, Vásárlónk és Megrendelőnk!

 

Május 25-én lépett életbe az EU új adatvédelmi törvénye (GDPR), amely a személyes adatok kezelését szabályozza. Ez a törvény előírja, hogy az adatkezelőknek tájékoztatnia kell az érintetteket az adatkezelés céljáról, jogalapjáról és az érintetteket megillető jogokról.

Ennek alapján, mint a Sorsfordító Könyvesbolttal kapcsolatban lévő személyt, szeretnénk most tájékoztatni a következőkről:

Az adatkezelő: TEKK Egyesület Sorsfordító Könyvesbolt (Unyi Sándorné Ica).

Képviselője: dr. Kováts György, az Egyesület elnöke

Elérhetősége:  Bp. 1071. Damjanich u 35. Tel: 061-342-4429. Emailcím: konyvesbolt@palantamisszio.hu

Az adatkezelés célja és jogalapja: Adatkezelésünk jogalapját és egyben célját a Sorsfordító Könyvesbolt azon jogos érdekei jelentik, hogy vásárlóinkkal és érdeklődőinkkel kapcsolatot tarthassunk. Őket a Könyvesbolt által végzett tevékenységekről, munkáról, kiadványokról, akciókról, lehetőségekről tájékoztathassuk.

Ezen adatokat mindaddig kezelni kívánjuk, amíg a Sorsfordító Könyvesbolt működik.

A TEKK Egyesület Sorsfordító Könyvesboltja az Ön adatait Magyarország területén tárolja az adatvédelmi szabályok betartásával. Ezen kívül más személyekkel, szervezetekkel nem osztja meg, harmadik országba nem továbbítja. 

Tájékoztatjuk, hogy joga van kérni az Önről kezelt személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését, vagy kezelésének korlátozását. Amennyiben jogait megsértették bírósághoz fordulhat. Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni. (1350 Budapest, Pf.5.) 

 Kováts György (elnök)

Budapest, 2018. Május. 24.