Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 70.458 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Isten a célkeresztben ÚJDONSÁG

3.900 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C4evk
Kiadó, forgalmazó:
EVANGÉLIUMI
Kiadás éve:
2024
Szerző (k):
John Lennox
Rövid leírás:

Miért tévesztenek célt az új ateisták?

Termékleírás

Újra előretörőben van a nyugati világban az ateizmus, és a legfőbb ellensége Isten. Az „új ateisták” szerint a vallás veszélyes, mindent megmérgez vagy megöl. És ha a világban a vallás jelenti a problémát, akkor a válaszuk egyszerű: szabaduljunk meg tőle.
De tényleg ilyen egyértelmű a dolog? John Lennox nyíltan szembeszállva Richard Dawkinsszal, Stephen Hawkinggal, Christopher Hitchensszel, Daniel Dennett-tel és társaikkal rávilágít a megközelítésükben rejlő tévedésekre, és amellett érvel, hogy észszerűtlen és tudománytalan módszereik révén éppen annak a makacs ostobaságnak a hibájába esnek, amellyel a dogmatikusan vallásos embereket vádolják.

Ebben a nagy tudásról tanúskodó és sok témát felölelő könyvben Lennox nem a természettudomány oldaláról közelíti meg a kérdéseket, hanem a filozófia, az etika és a történelem segítségével. Fejezetei eltérő megközelítést alkalmaznak, önállóan is tanulmányozhatók az olvasó érdeklődésének megfelelően.

Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!