Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.101.105 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Csak felfelé nézz! ÚJDONSÁG

2.900 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C3 imma
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Kiadás éve:
2024
Szerző (k):
Jentezen Franklin
Rövid leírás:

40 nap arra, hogy felépítsd  az Istenbe való bizalmadat.

Termékleírás

Nem elég, ha kinn van a fejed a vízből-Isten arra szánt, hogy járj a vizen!

Amikor kitör a vihar, és az életnek nevezett káosz rád zúdul, könnyebb megadni magad a felszín alatti áramlatnak, mint küzdeni azért, hogy a felszínen maradj. Hogyha a hullámokra nézel, nem veszed észre az érted nyúló kezet.

Jentezen Franklin pásztor és sikerkönyv-szerző kedves és bölcs szavakkal emlékeztet arra, hogy nincs olyan bősz vihar, amelyet ne lehetne lecsendesíteni, és nem tornyosulhat elénk olyan akadály, amelyet ne lehetne elmozdítani. Negyven gondolatébresztő és magával ragadó üzenete nem csupán arra nyújt naponkénti lehetőséget, hogy legyőzd azt, ami visszatart, hanem ahhoz is erőt ad, hogy

» bízz Istenben a körülményeidtől vagy a viharoktól függetlenül; » felülkerekedj a négy leggyakoribb taktikán, amellyel az ellenség lehúzni próbál; » gyakorlatba ültesd az öt igei kulcsot, amely segít leküzdeni bármilyen nehézséget az életben; » úgy élj, ahogyan Isten mindig is akarta.

Vedd észre a mentőkötelet, amelyet Isten dob feléd! Ideje felnézni, kinyújtani a kezed, és megszabadulni attól, ami lehúz, bármi legyen is az!

Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!