Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.110.083 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

A Hírnök

2.650 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C7 Jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Rövid leírás:

Az ősi titok, amely magában rejti az egész világ eljövendő sorsát

Lehetséges...
…hogy egy ősi titok magában rejti Amerika – és az egész világ - jövőjét? 
…hogy ez a rejtély áll minden mögött, a 9/11-es terrortámadástól kezdve a világgazdaság összeomlásáig?
…hogy Isten most egy prófétikus üzenetet küld, és hogy ettől függ Amerika – és az egész világ – jövője?
 
Mielőtt mint nemzet megszűnt volna létezni, az ókori Izraelben megjelent egy sor pusztulásra figyelmeztető előjel – és most ugyanez a Kilenc Hírnök bukkan fel Amerikában, márpedig ez komoly következményekkel jár Amerika jövőjére és az utolsó időkkel kapcsolatos próféciákra nézve.
Termékleírás
Az Ézsaiás könyvében szereplő ősi igeversnek A Hírnökben kibontakozó rejtélyei napra pontosan megjövendölik a közelmúlt eseményeit… a háromezer éves titok kijelenti a tőzsde 2008-as összeomlásának pontos dátumát… az USA szenátusának termében elhangzott ókori prófécia valóra vált… hogy csak néhányat említsünk. Az egészen konkrét kinyilatkoztatások letehetetlenné teszik a könyvet még a legmegátalkodottabb szkeptikusok számára is. Bár mindez leginkább egy hollywoodi thriller cselekményére hasonlít – mégis ez a valóság! 
A lebilincselő elbeszélés egy férfi megjelenésével indul, akit egy kilenc pecsét formájában kapott üzenetsorozat terhe nyomaszt. A pecsétek egy-egy prófétikus rejtélyt fednek fel Amerikával és az ország jövőjével kapcsolatban; együtt pedig egy elképesztő utazásra ragadnak magukkal, amely örökre megváltoztatja azt, ahogyan a világot látjuk.
 
Jonathan Cahn a Hope of the World szolgálat és 
a New Jersey állambeli Wayne-ben található Jerusalem Center/Beth Israel imaház vezetője, ahol különféle hátterű emberek, zsidók és nem-zsidók együtt imádják Istent. Cahn prófétikus jelentőségű és Isten Igéjének mély titkait feltáró tanításai televízión és rádión keresztül is elérhetőek szerte az USA-ban.