Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Gaál Éva: Hol a hazád Boglárka

2.730 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C4 Kia
Kiadó, forgalmazó:
KIA
Kiadás éve:
2023
Szerző (k):
Gaál Éva
Rövid leírás:

Gaál Éva gyönyörűen, részletgazdagon illusztrált legújabb meséje a Teremtő Isten gondoskodásán túl a testvéri szeretet és összetartozás erejéről is szól.

Termékleírás

A Cickafarki réten vidám volt az élet, annak ellenére, hogy lakóinak sok veszéllyel kellett megküzdeni. Amikor Havasi Boglárka árva lett, tűzvésszel, árvízzel és viharral is szembe kellett néznie – de már nem egyedül! Nyuszkó, Szuri, Nyugi, Mókuci, Locsifecsi, a sok kedves barát segítségével már helyt tudott állni a veszedelemben.

Egy délután mocorogni kezdett mellette a talaj: egy kis hajtás nyomakodott felfele a napvilágra, és nyomban növekedni kezdett. Megjelent rajta valami levélforma, mely hamarosan bumfordi pofácskává kerekedett és a kis virágra nevetett. Így lett Lapaj igazi testvére Boglárkának, aki még a hőségtől is megvédelmezte mindaddig, amíg…

A rét felett pedig az egész történet során ott ragyog a Teremtő Isten szeretete, Akinek gondja van még a legkisebb teremtményére is.