Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Jézus a konfliktus hevében

1.930 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C3 KIA
Kiadó, forgalmazó:
KIA
Kiadás éve:
2022
Szerző (k):
John Macarthur
Rövid leírás:

Jézus merész konfrontációinak újszerű megközelítése

Termékleírás

Van fogalmad arról, hogy kicsoda Jézus valójában?

Próbálj meg elképzelni egy olyan bibliai tanítót, aki annyira elkötelezett az igazság iránt, hogy soha nem hagy ki egy alkalmat sem, hogy szembeszálljon a hamis tanítókkal, és megcáfolja tévedéseiket. Ahányszor csak vallásos képmutatást lát, leleplezi és megdorgálja azt. Nem egy beavatott, még a megszokott képesítéssel sem rendelkezik, nincs felsőfokú végzettsége, sem titulusa. Mi több, a papi vezetőkkel szemben mindenkinél nyíltabb és szigorúbb. Továbbá soha nem riad vissza a vitáktól.

Egy ilyen embert a mai világban elutasítanának – főleg a befolyásos egyházi vezetők. Mindent megtennének, hogy elnémítsák és korlátozzák a befolyását, mivel ebben a posztmodern korban az egyetértés nagyobb értéknek számít, mint a bibliai igazsághoz való hűséges ragaszkodás.

Sikerkönyvének – Jézus, akit nem lehet figyelmen kívül hagyni – rövidített kiadása (Jézus a konfliktus hevében) rendíthetetlenül vezet végig az evangélium feljegyzésein. Mint egy hajthatatlan újságíró, aki céltudatos küldetést teljesít, John MacArthur író, tanító Jézus és a farizeusok találkozásainak intenzitását vizsgálva kiemeli Jézus merészségét, és szinte halljuk, amint Jézus az Atya mellett szól anélkül, hogy finomkodna vagy rejtegetne valamit.