Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.856.639 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Az Örökkévaló vonzásában

3.900 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
E2 Jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Kiadás éve:
2017
Szerző (k):
John Bevere
Rövid leírás:

A szerző A sátán csalija című könyv írója

SZÁMODRA MIT HOZ MAJD AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG?

Mi történne, ha megtudnád, hogy egy kísérlet része vagy, amiben a következő 24 órád határozza meg életed hátralévő részének minőségét?

Az állásodtól kezdve, a szomszédságon át a házig, amiben élni fogsz, minden attól függ, hogyan éled az életedet egyetlen nap során.

Hogyan közelítenéd meg ezt a 24 órát? Tudatosan készülnél rá, vagy csak reménykednél a legjobbakban és mindent a szerencsére hagynál?

Akármilyen túlzónak is tűnik ez a kísérlet, erősen hasonlít arra, hogy jelenlegi döntéseid milyen hatással lesznek az örökkévaló sorsodra.

Az örökkévalóság vonzásában c. könyvében a sikerkönyv szerző John Bevere egy szemnyitogató allegóriát és átfogó igemagyarázatot használ, hogy eleven képet fessen arról, hogyan alakítja örökéletünket a földi életünk.

Az utolsó lélegzeten túli élet sokkal több, mint csupán úticél! Ne várj, amíg túl késő lesz! Fedezd fel most, hogyan élhetsz jelentőségteljes életet ma és mindörökké!

Termékleírás