Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 4.293.850 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<

A sátán csalija

2.550 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B5 1/6 CLC
Kiadó, forgalmazó:
ELLEL MINISTRY
Rövid leírás:

-avagy élj szabadon a sértődés halálos csapdájától!!

A sátán csalija leleplezi az egyik legmegtévesztőbb csapdát, amellyel a sátán eltéríti a hívőket Isten akaratától - a sértődést. A legtöbb ember, akit csapdába ejtett a sátán csalija, nincs is tudatában ennek. Ne hagyd becsapni magad! Találkozni fogsz sértéssel, és rajtad múlik, hogyan fog hatni Istennel való kapcsolatodra. A Te reakciód határozza meg a jövődet. Ha a sértést megfelelően kezeled, erősebbé válsz, nem pedig keserűvé.

Legnagyobb példányszámban eladott könyvének tizedik évfordulós kiadásában John Bevere megmutatja, hogyan lehetünk szabadok a sértődéstől és kerülhetjük el, hogy áldozatként gondolkodjunk. Ebben, az egész világon több mint egymillió példányban kinyomtatott könyvben olvashatsz bizonyságtételeket olyan emberektől, akik már olvasták a könyvet, és ennek hatására átalakultak; és egy áhítatos kiegészítőt is, melyben megbeszélésre való kérdéseket, igéket és imádságokat találsz.

Válaszokat kapsz olyan nehéz kérdésekre, mint:
• Miért érzek kényszert arra, hogy elmondjam a történetről az „én verziómat”?
• Hogyan harcolhatok a gyanakvó és bizalmatlan gondolatok ellen?
• Mit tehetek azért, hogy ne játszam le újra magamban a múltbeli sérelmeimet?
• Hogyan nyerhetem vissza a bizalmat, miután valaki mélyen megbántott engem?

Ez a könyv segíteni fog, hogy kimenekülj az ellenség által felállított „sértés csapdájából”, és erőt fog adni, hogy szabad maradj a sértődéstől, ezáltal képessé téve, hogy akadálytalan legyen a kapcsolatod Istennel.

Termékleírás