Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.640.523 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

VáltozásMit jelentenek ezek a változások a számomra ha…
…eddig internetes megrendelő voltam?
Az Ön számára semmilyen változást nem jelent ez. Ugyanúgy tud rendelni tőlünk a www.sorsfordito.addel.hu weboldalról, változatlan feltételek mellett.  Sőt szállítási lehetőségeink között ismét megjelent a FoxPost is.
Amennyiben üzletünkben személyesen kívánja átvenni a megrendelt árut, azt első megközelítésben a megadott új nyitvatartási órákban teheti meg, de telefonos egyeztetés alapján sok minden megoldható, biztos, hogy igyekszünk a lehető legrugalmasabbak lenni.
…eddig telefonon vagy emailen rendeltem meg az internetről kiválasztott árut?
Ezt Ön ugyanúgy meg tudja tenni, mint eddig, de javasoljuk, hogy telefonon elsősorban a két mobilszám valamelyikén keressen.
…eddig személyesen vásároltam a könyvesboltban?
Ugyanúgy a polcokra kitett árukat megnézve, személyes segítségemmel választhatja ki a könyveket, ha bejön hozzám, nagy szeretettel várom a fent megadott nyitvatartási időben, vagy más előre megbeszélt időpontban, mivel bemutatóteremként is működünk. Amit kiválaszt, azt, a kívánt példányszámban, ha van belőle raktáron, akkor mindjárt el is viheti, ha esetleg nincs, akkor – mint eddig is megoldottuk, most is – rugalmasan megoldjuk, megbeszélt időben visszajöhet érte (vagy kérhet postázást).


Minden más kéréssel, kérdéssel kapcsolatban is nagy szeretettel és maximális rugalmassággal igyekszünk kedves vásárlóink rendelkezésére állni továbbra is, kérem, keressenek bátran a fenti mobilszámokon!