Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Jézus hív-Jézus szólít / puha kötés

3.900 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
A3 Jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Rövid leírás:

-te hallod őt?

Szerző: Sarah Young
Eredeti cím: Jesus calling

Miután sok éven keresztül a saját szavait írta le imanaplójába a misszionárius Sarah Young, úgy döntött, hogy jobban fog figyelni a Megváltó hangjára, és elkezd „fülelni" arra, amit Ő mond. 
Tollal a kezében így indult el egy olyan útra, ami örökre megváltoztatta az életét – és még sok millió emberét szerte a világban.

Ennek a gyönyörű könyvecskének a lapjain olyan Igék és üzenetek találhatók, amelyeket Jézus nagy szeretettel helyezett a szívére. Bátorításnak, vigasztalásnak, reménységnek a szavai. Olyan szavak, amelyek egyre növekvő mértékben tudatosították benne az Ő Jelenlétét, és lehetővé tették számára, hogy élvezze az Ő Békességét.

Jézus téged is ugyanígy szólít. Lehet, hogy – a szerzőhöz hasonlóan – neked is szükséged van arra, hogy jobban érzékelhesd a „Veled levő Istent". Vagy talán számodra is távolinak tűnik Jézus, és nem tudod, hogy miért. Lehet, hogy olyan messze távolodtál Tőle, amit soha nem is gondoltál volna. 

Termékleírás

Az, amit ebben a könyvben találsz, abban fog segíteni az év minden napján, hogy egyre közelebb kerülj Krisztushoz, és ezáltal egyre közvetlenebb kapcsolatot élj meg Vele.