Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

A nagy iráni ébredés

3.490 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
D7 patmos
Kiadó, forgalmazó:
PATMOS RECORDS
Kiadás éve:
2020
Szerző (k):
Dr Hormoz Shariat
Rövid leírás:

HOGYAN INDÍT EL ISTEN KERESZTÉNY MEGÚJULÁST EGYETLEN MUSZLIM MEGTÉRŐN KERESZTÜL

Egymillió muszlimot Krisztushoz. Az 1980-as évek közepén Dr. Shariat és felesége így imádkoztak: "Urunk, használj bennünket Irán megmentésére!" Dr. Shariat szeretete a muszlim emberek iránt részben abban a szomorú eseményben gyökerezik, hogy testvérét, Harmazt meggyilkolták - tizenhat évesen egy jelentéktelen politikai incidens miatt letartóztatták Iránban. Miután két évet börtönben töltött, golyó általi halálra ítélték. Isten megmutatta Hormoznak, hogyan tud a legjobban válaszolni erre a tragédiára: arra tette fel az életét, hogy egymillió muzulmánt vezet Jézus Krisztushoz.

 

Termékleírás

A könyvben végigkövethetjük, hogyan szabadult ki Dr. Shariat az iszlám kötelékéből, és találta meg a szabadságot Jézus Krisztusban. Sőt, azt is megtudhatjuk, mit állít a Biblia Iránról, és miért csupán a kezdetét jelenti ez az ország valami sokkalta nagyobbnak, örökkévalónak, illetve, hogy milyen szerepet tölt be a történelem alakításában. "Hatalmas dolgokat fogok véghezvinni Iránban- ígérte Isten -, és megváltoztatom ezt a nemzetet örökre. És megadom neked azt a megtiszteltetést, hogy mindennek a részese lehess."