Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 4.840.349 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<

Katolikus voltam

1.730 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
F6Patm
Kiadó, forgalmazó:
PATMOS RECORDS
Szerző (k):
Tony Coffey
Rövid leírás:

Egyre több katolikus teszi fel a kérdést: „ Ki jogosult manapság Isten nevében szólni?” Legyen szó bár születésszabályozásról, gyóntatásról vagy Szűz Máriáról, a katolikus hívekben fölmerül a kérdés, hogy egyházuk Isten nevében szólalt-e meg és rá kell- e hallgatniuk?


E könyv szerzőjében, aki a római katolikus egyházban nőtt fel,ugyanezekhez hasonló kérdések feszültek megválaszolatlanul:
Van-e szó a Szentírásban a pápaságról?
Bűneinkre Istentől,vagy emberektől kell-e feloldozást várnunk?
Mit mond a Biblia Máriával kapcsolatban?
Szükség van-e tisztítótűzre?
Ahol az egyházi tradíció és a Biblia ellentmond egymásnak, melyiknek tulajdonítsunk nagyobb tekintélyt?

Tony Coffey önmaga számára is megdöbbentő válaszokat talált a fenti kérdésekre, amelyek hatására egész élete megváltozott. Könyvében a megtalált válaszokat igen figyelmes és szeretetteljes szellemben osztja meg az olvasóival. A Katolikus voltam című könyv helytálló válaszokat kínál azzal a buzdítással, hogy csak úgy lehetséges Istent igazán megismerni és követni, ha tisztában vagy azzal, ki szólal meg az Ő nevében!

( Tony Coffey több, mint 20 éve lát el lelkipásztori feladatokat az írországi Dublin egy keresztény közösségében. Evangélista missziókat vezet Európába és Észak- Amerikába, az utóbbi években pedig Indiában is szolgált. Házas ember, három gyermek apja.)

Termékleírás