Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Fogságom története

1.250 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
F6 evk
Kiadó, forgalmazó:
EVANGÉLIUMI
Kiadás éve:
2022
Szerző (k):
Papp Bálint
Rövid leírás:

Papp Bálint az Alföldön található Dévaványa szülötte. Egyszerű, mondhatni, névtelen hős. Az általa írt visszaemlékezés egy megrendítő történet a fogság mindennapjairól. Írása távol áll mindenféle elvont fejtegetéstől. Amit látott, megélt, tapasztalt, azt írja le. Mégpedig úgy, hogy hátborzongató módon átélhető minden sora. Papp Bálint megjárta a magyar börtönök, a Bori-rézbánya, a halálmenet és az orosz fogság szörnyűségeit úgy, hogy szívében a hit és a reménység éltető ereje töretlen maradt.

Az embertelenség közepette újra és újra felbukkan, mint ragyogó gyémánt, egy-egy emberséges, jószándékú és életet mentő hőstett. A könyv szellemiségét végig áthatja az Istenben vetett bizalom.

Amikor egy fa tövében leborulva kiált Istenhez a zord Volga-szigeti fogságban, a szabadulás három lehetséges alternatívája megindító gyakorlatiassággal és hittel jelenik meg lelki szemei előtt – példát adva ezzel nekünk is.

Termékleírás