Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Szóval nem akarsz többé gyülekezetbe járni

2.590 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
F6 Jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Rövid leírás:

-Egy váratlan utazás

Szerző: Wayne Jacobsen & Dave Coleman

„Ez egy rendkívüli történet, mely megnevettet, könnyekre fakaszt és ámulatba ejt, ahogy ráeszmélünk, milyen mélységesen szereti az Atya minden egyes gyermekét. Arra készteti az olvasót, hogy újragondolja, mit is jelent az egyház valójában.” – Chris, a Kelet-Tennessee Állami Egyetem hallgatója

Mit tennél, ha olyasvalakivel találkoznál – itt, a huszonegyedik században –, akiről úgy gondolod, hogy talán Jézus legelső tanítványai közül való? Ezzel a kérdéssel szembesül Jake is, amikor összefut valakivel, aki úgy beszél Jézusról, mintha személyesen ismerné őt, és akinek az életmódja szemben áll mindazzal, amit Jake korábban valaha is tapasztalt.

A „Szóval nem akarsz többé gyülekezetbe járni” Jake lenyűgöző beszámolója tizenhárom beszélgetésről, melyeket újdonsült barátjával folytatott egy négyéves időszak során. Megtudhatjuk belőle, hogyan forgatták fel fenekestül Jake világát ezek a találkozások. Az idegen segítségével Jake szembenéz legsötétebb félelmeivel, embert próbáló helyzeteken megy keresztül, és mindezek után végül olyan örömet és szabadságot talál, amilyenről azelőtt csak álmodhatott.

Ha már belefáradtál a kereszténység mindennapos rutinjába, és a mélyére akarsz ásni annak, hogy mit jelent valóban Krisztusban élni, Jake története a te számodra is reményt adhat. Ez a könyv alaposan körüljárja a nehéz kérdéseket, és minden részletre kiterjedő válaszokat ad rájuk. Könnyen előfordulhat, hogy a te világodat is fenekestül felforgatja!

Wayne Jacobsen (aki egyébként a világszerte páratlan sikert aratott A Viskó című regény társszerzője is) és Dave Coleman régi barátok, akik korábban pásztorként szolgáltak, de továbbra is segítenek az embereknek Jézus nyomdokain járni. Wayne számos könyv és cikk szerzője, melyek megtalálhatók a Lifestream.org. honlapon. Dave nyugalmazott kórházi lelkész, aki jelenleg is aktívan tanít, valamint tanácsokkal látja el az Úr útján járókat.

Termékleírás