Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

World War S-Spirituális világháború (A sárkány szolgálói)

2.820 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G4 Jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Kiadás éve:
2015
Rövid leírás:

Spirituális világháború 2.

A harc a gonosz és az ördög ellen sürgető feladattá vált

Elhangzott az Ördögüzők Nemzetközi Egyesületének ülésén 2014-ben

Stephen Paul Thomas izgalmas, történelmi időutazással gazdagon tűzdelt regénysorozata - a démoni megszállás évezredeken átívelő történetének megdöbbentően hiteles krónikája - folytatódik.

Ebben a részben színre lép a szellemvilág földi ura, a Mester: a kezdetekben megnyerő, fiatalos és rámenős üzletember álcája lassan lehull az olvasók előtt, és bepillanthatunk valódi szándékaiba. Hamarosan láthatóvá válik az Európát és a világot megmenteni kívánó, ünnepelt hős igazi, sötét arca.Szellemi béklyójában tovább szorongatja Sue-t, aki megragadja az esélyt, hogy visszakapja korábbi népszerű műsorát és újra a spirituális valóságshow-k királynője legyen. Belemegy a Mester -- és a démoni erők -- játékaiba, és azzal nyugtatja magát: a szolgálatait lánya, a halálos beteg Kathy miatt adja el az ördögnek.

Josh megszerzése továbbra is elsődleges célja a fekete felhőként előrenyomuló Gadarai Démonlégió számára: a fiú képességei kulcsszerepet játszhatnak majd az új okkult vallás felépítésében. A kivágott bibliai szakaszokból egy új nyelv, egy új isten születik. A hömpölygő betűfolyamból kirajzolódik a sötétség terve.

Előrenyomulásukat segítik a korábbi évszázadokban megnyert szellemi ütközetek, a korrupt politikusok és egyházfők, a megkísértett és bűnbe esett emberek sora. Julie, John és Paul felfejti az ördögi terv részleteit, és tovább harcol Josh megmentéséért.

A csend lassan véget ért -- de a háború korántsem. 
Nagy változások kora következik...

Termékleírás