Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Az elragadtatás s.12./ A dicsőség leszáll

2.450 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G4 3/2 Am
Kiadó, forgalmazó:
AMANA
Rövid leírás:

Szerző: Tim LaHaye és Jerry B. Jenkins
Regény a Föld utolsó napjairól

Az Antikrisztus összegyűjtötte a világ hadseregeit Megiddó völgyébe. Arra készül, hogy végleges győzelmet arasson, és e világ isteneként korlátlan uralomra tegyen szert.
A tribulációs osztag a Közel-Keletre települt át. A legtöbben közülük Petrában vannak a zsidó maradékkal együtt, amelynek létszáma mostanra meghaladja az egymilliót. Az osztag négy alapító tagja közül már csak egy van életben, és az ő állapota is válságos.
Jeruzsálemet szinte teljesen elfoglalta a Világközösség Egyesült Hadserege, és a harcokban Cion Ben Júda is elesett. Petrában csak kevesen értesültek még a haláláról, és senki sem tudja, hogy mi lett Rayford Steele és Buck Williams sorsa.
Alif több mint hét év telt el az elragadtatás óta, és majdnem pontosan hét évvel ezelőtt kötött szövetséget az Antikrisztus Izraellel. A hívők fölfelé tekintenek, és Jézus Krisztus dicsőséges visszajövetelét várják, a világkorszak utolsó órái peregnek.

Termékleírás