Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 4.811.030 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Művészet+hit

4.230 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B1 harm,,.,
Kiadó, forgalmazó:
HARMAT
Kiadás éve:
2023
Szerző (k):
Makoto Fujimura
Rövid leírás:

Az alkotás teológiája

Termékleírás

Makoto Fujimura világszerte ismert japán származású amerikai festőművész és gondolkodó. A kreativitás és az alkotás spirituális vonatkozásait feltáró könyvében több évtizedes művészi pályafutásának meglátásait és tapasztalatait összegzi. A műteremben végzett munka számára éppannyira teológiai, mint esztétikai tevékenység. Miközben porrá őrölt nemes ásványokat visz föl a kézműves papírból készült vászonra, hogy létrehozza festményei fénytörő felületeit, az alkotás nyugodt tere a várakozás, az ima és a dicséret helyévé válik.

A Bibliától T. S. Eliotig, és Mark Rothkótól a japán kintsugi technikáig bemutatja, hogy az alkotómunka – alkossunk bármit – Istenhez visz közelebb, és segít abban, hogy megértsük, milyen mélyen átjárja Isten lénye és kegyelme az életünket. Ez a különleges és szép könyv annak az alkotónak a nézőpontjába nyújt betekintést, aki a spirituális kérdésekhez mindig a művészet prizmáján keresztül közelít.