Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Isteni kirakós

4.850 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B4 harm
Kiadó, forgalmazó:
HARMAT
Kiadás éve:
2023
Szerző (k):
Vaughan Roberts
Rövid leírás:

A BIBLIA TÖRTÉNETÉNEK ÁTTEKINTÉSE

166 OLDAL

Termékleírás

Hatvanhat könyv, negyven szerző, sokféle műfaj, közel kétezer év alatt írták. Világszerte bestseller, számtalan fordításban és nyelven jelent meg. Egy könyv, amelyre bíróságon esküdnek, amelyről viták folynak, és amelyet vitákban idéznek. Nyilvánvaló, hogy a Biblia nem egy átlagos könyv.
De hogyan kezdhetjük el olvasni és megérteni a Bibliát mint egészet? E kiváló áttekintésben Vaughan Roberts összerakva a kirakós darabjait megmutatja, hogy miként illeszkednek össze a Biblia különböző részei Isten országának a témája mentén. Könyvében eszközöket kínál ahhoz, hogy magabiztosan, lelkesen és értőn olvassuk a Szentírást, miközben rámutat a Biblia főszereplőjére, Jézus Krisztusra, illetve az üdvösségre, melyet Isten általa kínál.

Vaughan Roberts az oxfordi St Ebbe's gyülekezet lelkésze. Alapító tagja a 9:38-nak, amely arra bátorítja a keresztényeket, hogy fontolják meg a teljes idejű evangéliumi szolgálatot, ezenkívül tagja a The Proclamation Trust vezetőségének.