Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Determinált hit

2.570 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
D5 evk
Kiadó, forgalmazó:
EVANGÉLIUMI
Szerző (k):
John Lennox
Rövid leírás:

A „Determinált hit?” című könyv azoknak íródott, akik érdeklődnek az Isten szuverenitására, az ember szabadságára és felelősségére vonatkozó kérdések iránt, esetleg ezek a témák fejtörést okoznak számukra. John Lennox azért ragadott tollat, hogy segítsen megérteni e kérdés bibliai nézőpontját.

Ez az árnyalt és részletes tanulmány megkérdőjelezi a teológiai determinizmus területén széles körben elterjedt feltételezéseket, és új perspektívát hoz be az erről szóló vitába.

Termékleírás

„Lennox professzor kedvesen, alázattal, bölcsen és bátran nyújt olvasmányos, a Biblián alapuló útmutatást, amely fontos kérdéseket tárgyal a szabadság és fatalizmus, üdvösség és szuverenitás, hit és eleve elrendelés, újjászületés és kárhozatra ítélés témaköreit illetően.”

Paul Copan, egyetemi tanár, a Palm Beach Atlantic University Filozófia és Etika Tanszékének Pledger Family-professzora

 „...a könyv valójában azért oly kiváló, mert Lennox ragaszkodik hozzá, hogy elvessük a régi címkéket, és friss megközelítést próbáljunk ki, új

szemmel tekintve a teológiai determinizmus elfogadásával vagy el nem fogadásával kapcsolatos témákra.”

J. P. Moreland, a filozófia kitüntetett professzora, Talbot School of Theology, Biola University

 „A szabadságról szóló általános vita ... alól egyetlen keresztyénnek sem volna szabad kibújnia. ... Lennox szívélyes, türelmes, kitartó,  következetesen biblikus, és kerüli a beskatulyázó érvelést, példát mutatva a megosztó, de fontos kérdések tárgyalására.”

Os Guinness, több mint harminc könyv szerzője vagy szerkesztője

 John C. Lennox az Oxfordi Egyetem matematika professzora, emellett tudmányfilozófiával és keresztyén hitvédelemmel is foglalkozik. A világ számos egyetemén tartott előadásokat, nyilvános vitákat folytatott olyan ateista gondolkodókkal, mint Richard Dawkins és Christopher Hitchens.