Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

ÉLETBÖLCSESSÉGEK

1.400 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
D3 Jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Rövid leírás:

4 könyvecske telis-tele jó gondolatokkal

Apáról fiúra:
Egy fiú felnevelésének fontos lépései
Egy kisfiú születésekor csupán jó adag szeretetet és lelkesedést hoz magával, de használati utasítást nem. Ebben a könyvecskében, mely életbölcsességek tárháza fiúkat nevelő édesapák számára, több száz rövid, ám tartalmas gondolatot találunk. Ezek az olykor gyakorlati, máskor elméleti "leckék" hol megnevettetnek, hol pedig töprengésre késztetnek, de közös bennük a kötet egészét átitató magas erkölcsi mérce. Minden leendő vagy már gyakorló édesapa figyelmébe ajánljuk, aki iránymutatásra, emlékeztetésre, tanításra, ösztönzésre - no meg sikeres fiú(k)ra - vágyik.

Apáról leányra:
Útmutatás és bátorítás
Örökkévaló értékekben gyökerező, egyszerű és világos bölcsességek tárháza ez a könyvecske. Nagy igazságokra bukkanhatunk benne arról, hogy miként szeressük, tanítsuk és formáljuk leánygyermekünket. Humorral fűszerezett tanácsai bátorításul és biztatásul szolgálnak minden édesapa számára - lánya születése napjától kezdve az iskolán, sportoláson, fiúkon, autókon keresztül egészen addig a napig, amikor lánya kirepül a családi fészekből.

Termékleírás

Anyáról fiúra:
Lelkesítő útikalauz
A fiúk mások. De még mennyire! Bölcsesség, humor, tapasztalat valamint határtalan szeretet és türelem szövi át ezt a könyvecskét, mely több száz jó tanács segítségével minden édesanyába bátorságot önt. Értékeket közvetít és önbizalmat csepegtet belénk. Megtanít, hogy mikor mondjunk igent, és arra is, hogy mikor kell nemet mondanunk. Olvashatunk benne a kiskutyákról és a barátnőkről is. Valóságos kincsesbánya leendő vagy már gyakorló édesanyák számára.

Anyáról leányra:
Pontosan tudod, mit érez . . .
Bár ragyog a boldogságtól, mindenre kíváncsi, és kész meghódítani az egész világot, mégis szüksége van egy különleges személyre, aki segít neki eligazodni az élet útvesztőiben: az édesanyjára. Segítségül ajánljuk ezt a kis könyvecskét, mely telis-tele van bölcsességgel és értékekkel. Olvashatunk benne a