Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

A zsidóknak nincs szükségük Jézusra

1.740 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
A2 Zs J A
Kiadó, forgalmazó:
ZSIDÓK JÉZUSÉRT ALAPÍTVÁNY
Kiadás éve:
2023
Szerző (k):
Avy Snyder
Rövid leírás:

-ÉS MÁS TÉVHITEK

EGY HÍVŐ ZSIDÓ GONDOLATAI...

Termékleírás

A könyv címe mögött egy 2000 éves vita rejlik, ami a mai napig lezáratlan…

Szükségük van-e a zsidó embereknek Jézusra? Ha Jézus nem a zsidó Messiás, ha nem Ő a világ Megváltója, ha nem Ő a megígért Megváltó, akit Isten azért küldött, hogy helyreállítsa Izraelt és megváltsa a nemzeteket (Ézsaiás 49:6) – akkor az Ő üzenetének eljuttatása a zsidó néphez súlyos veszélyt jelent a nemzeti fennmaradásukra nézve. De ha Ő az a próféta, akinek feltámasztását Isten megígérte, ha Isten valóban megparancsolta Izraelnek, hogy kövesse Őt, és ha a zsidóságot Isten felelősségre vonja, ha nem fogadja el Jézust, akkor az Ő üzenetének megosztása több mint elengedhetetlen. Jézus vagy a mindenség Ura – vagy semminek sem ura. A tét nem is lehetne nagyobb.

A zsidóknak nincs szükségük Jézusra… és más tévhitek című könyv bibliai érvekkel válaszol a vitatott kérdésre. Azt állítja, hogy zsidó emberként Jézusban hinni nem hitehagyás, hanem engedelmesség, és örök áldáshoz vezet. Legyen az olvasó a vita bármely térfelén, egy kötelező olvasmányt tart a kezében, amely tele van intellektuális kihívásokkal és igaz történetekkel.

Kapcsolódó termékek
Az üdvösség a zsidők közül támad
IZRAEL TÖRTÉNELME ÉS KAPCSOLATA A MESSIÁSSAL
Ár: 1.120 Ft
Részletek