Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Vadóc és a múlt titkai

2.900 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
F3 szentírás-harm
Kiadó, forgalmazó:
SZENTÍRÁS-HARMAT
Kiadás éve:
2022
Szerző (k):
Harry V.
Rövid leírás:

A Vadóc (ami eredeti nyelven Der Schlunz címmel jelent meg) hétrészes, elsősorban a kisiskolás korosztályt megszólító regénysorozat. Németországban már igazi klasszikusnak számít, nagy sikerű tévéfilm- és képregénysorozat is készült belőle.

Termékleírás

A titkokban és kalandokban bővelkedő ifjúsági regény egy teljesen átlagos családi piknikkel indul, amely azonban hamarosan különös fordulatot vesz. A tízéves Lucas és családja az erdőben egy piszkos és szakadt ruhájú, idegen fiúra bukkan, aki nem emlékszik semmire, nem hajlandó autóba ülni, és retteg a fürdővíztől.
A fiú hamarosan alaposan felforgatja a Schmidtsteiner család békés keresztény életét. Őszinte kérdései és szokatlan ötletei nemcsak mulatságosak, de el is gondolkodtatnak. Vajon érdemes-e folyton mások véleményére figyelni, kritikusan méregetni a másként gondolkodókat, és számon tartani a múltban elkövetett hibákat? Vagy lehet tiszta lappal kezdeni – ahogy a tékozló fiú is új esélyt kapott az Atyától?