Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Buksi

1.880 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
F1 örömh
Kiadó, forgalmazó:
ÖRÖMHÍR ALAPÍTVÁNY
Kiadás éve:
2020
Szerző (k):
P. Klement Edina
Rövid leírás:

„A levegőbe szimatoltam, és bátortalanul megcsóváltam a farkam. Bencének nagyon jó illata volt. Kakaó-, kalács-, és édes gyerekillat! Kedvesség áradt belőle. Nedves orrocskámat odadug­tam a kezébe, mire elégedetten felkacagott.

– Milyen édes kis kutya vagy! – mondta boldogan, és simogatni kezdett.

Tetszett nekem, hogy milyen öröm áradt belőle. Én tettem vajon ilyen boldoggá?! Csak úgy járt a kis farkam!

– Te kis buksi! – mondta nevetve, és mindenhol dögönyözött. Én pedig a hátamra vetettem magam, és játékosan harapdáltam a kezét.”

 

Így kezdődött az apukájával kettesben élő kisfiú és az árván maradt kutyus életre szóló barátsága. Nagyi tanulságos kis történetei és a szomszéd cicától való rettegés az életre tanítja Buksit. A mesekönyvben megismerkedésükről és kalandjaikról olvashatunk. 5 éves kortól ajánljuk.

Keresd meg a -t minden rajzon!

Vigyázz, néhol nagyon elbújt!

 

Az Örömhír Alapítvány az angliai 4H/ Magyar Misszióval közösen kiírt harmadik pá­lyázatán újabb magyar szerzőket fedezett fel, és bátorított aktuális, keresztény gyermek-és ifjúsági regények írására. Edina két írása is elnyerte a zsűri tetszését. 2020-ban jelent meg Emma és Bekka című regénye is.

Termékleírás