Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Karácsonyi gyermekműsorra készülünk 3 cd melléklettel

5.100 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
SKU_542229
Kiadó, forgalmazó:
PALÁNTA GYERMEKMISSZIÓ
ÜNNEPHEZ KAPCSOLÓDÓ KIADVÁNYOK:
KARÁCSONY
Rövid leírás:

-SEGÉDKÖNYV sok programmal, 3 CD melléklettel a műsorterv összeállításához
Azért készült, hogy hathatós segítséget adjon, ha valaki gyermek-evangelizációra készül karácsony táján. Sok kérdés merül fel ilyenkor. Mihez kezdjek? Milyen műsort állítsak össze, amivel lekötöm a gyermekek figyelmét, és a szülő sem unatkozik, aki elhozta kicsinyét. De legyen benne az evangélium üzenete, de ne legyen túl gyerekes, nehogy elsikkadjon. Ne csak információ szintű legyen a program a Biblia szempontjából, hanem mennyei élet áradjon át a hallgatósághoz. Modern legyen, és játékos. Vidám és tanulságos. Ehhez állítottunk össze egy műsorcsomagot, ami több variációra ad lehetőséget annak megfelelően, milyen tehetségek vannak a gyülekezetben, melyiket tudják a legegyszerűbben megoldani.

 A karácsonyi csodapor bohócjelenet
A darab bohócai jellembohócok

A betlehemes játék.
Egy igazi betlehemes játék azzal a különlegességgel, hogy versben íródott. Tartalmazza a Betlehemes játék minden szükséges elemét: Mária gyönyörű ringatóját, a pásztorok vicces beszédét és énekét, de ennél még többet nyújt a nézőnek. Ez a születés-történet nem a kis Jézusról, hanem a menny fejedelméről beszél nekünk. A Földre jött megváltóról. És ezzel a bibliai szintre emeli a betlehemes játékot. Könnyen tanulható, sok gyerekszereplőt is foglalkoztató darab, ami meghatja a nézőket és a biblia igazságát mondja el tényszerűen: a világ megváltója megszületett. Tartalma 30 perc.

 

Ez az öt dalénekesen és karaoke változatban is megtalálható pontosan azért, hogy az énekes változatról megtanulhatóak legyenek a belépések és a szöveg. De ehhez segítséget nyújt a dalszövegkönyv is, amely akkordokkal van ellátva. Ezzel lehetőség nyílik a dalok több módon való felhasználására. Pl: énekes változatban lejátsszuk a hanganyagot, és mellette élőben énekelünk, akár mikrofonba, ezzel élővé tesszük az előadást. Vagy karaoke változatban játsszuk le a zenét, és mi énekelünk rá a gyerekekkel vagy egyedül, vagy csak gyerekek énekelnek a zenére. De lehet hangszeres kísérettel élőben is előadni a dalt.
A dalok a CD-n úgy vannak összeállítva, hogy ha egymás után játsszuk le egy félórás /30p/ gyermekkoncertet tudunk adni vele.

Termékleírás