Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Biblia / Egyszerű fordítás műbőr NEM KAPHATÓ!

4.200 Ft

Ha éppen van a könyvesboltban a rendelt áruból akár 1-2 munkanap is lehet. Általában hétfőn, szerdán, vagy pénteken postázok. 

 

db  
Termékadatok
Cikkszám:
C2 Nk Harmat
Kiadó, forgalmazó:
HARMAT
Rövid leírás:

aZ EGYSZERŰ fordítás a Biblia eredeti nyelveinek alapján készült. Az Ószövetség esetében alapvetően azt a héber masszoréta szövegét követi, amely a Biblia Hebraica Stuttgartensia legutóbbi, 1984-es kiadásában található. Egyes helyeken utal a holt-tengeri tekercsek vagy a Szeptuaginta (LXX) egyes részeire, amelyek korábban keletkeztek, mint a ma ismert masszoréta szövegek.

Az Újszövetség esetében az a görög szöveg volt a forrás, amely a United Bible Societies által kiadott Greek New Testament 1993-as 4. revideált kiadásában, illetve a Nestle-Aland-féle Novum Testamentum Graece 1993-as 27. kiadásában található. Egyes esetekben - ha bibliakutatók újabb eredményei ezt indokolttá tették - eltér a fenti szövegektől, s erre a jegyzetekben utalnak is. E Biblia fordítói igyekeztek egyszerű és természetes formába önteni az eredeti héber, illetve görög szöveg értelmét, hogy könnyen érthető legyen, és ne akadályozza, hanem segítse az olvasót a Biblia igazságának megértésében.

Könyvesboltos ajánlata:

 

Termékleírás
Kapcsolódó termékek
Biblia / Egyszerű (EFO)
EGYSZERŰ FORDÍTÁSÚ Ó ÉS ÚJSZÖVETSÉG EGYBEN. Borító: Puha papír Méret: A/5…
Ár: 6.920 Ft
Részletek