Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

BIBLIA / Revideált új fordítású / nagycsaládi

16.880 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
D1 1/1 sgfnhnb
Kiadó, forgalmazó:
KÁLVIN
Rövid leírás:

Revideált új fordítás (RÚF 2014)

Könyvtárral felérő könyv, amely megváltoztatta, és mind a mai napig megváltoztatja a világot.
A Biblia nemcsak az emberiség történetét foglalja össze a teremtéstől az új teremtésig ívelő hatalmas elbeszélésben, de megtalálhatjuk benne a válaszokat a legfontosabb kérdéseinkre is: Miért élünk? Honnan jövünk? Hová tartunk? Van-e élet a halál után?
A Biblia két részből áll. Az első rész az Ószövetség, amelyből megismerhetjük Istent. Ő teremtette a világot, és benne szeretett teremtményét, az embert, aki lázadásával és hűtlenségével folyton próbára tette Isten szeretetét. Ez a szeretet azonban végül mindig, mindennél erősebbnek bizonyult.
A második rész az Újszövetség, amelyben az evangéliumok először Isten Fiáról, Jézus Krisztusról tudósítanak: életéről, haláláról és feltámadásáról. Az Apostolok Cselekedeteiben, az apostoli levelekben és a Jelenések könyvében Jézus első tanítványai vallanak arról, hogy a feltámadott Úr Jézus Krisztus hogyan vezette és vezeti ma is egyházát a hit útján.

Az újonnan revideált új fordítású Biblia (RÚF 2014) típusválasztéka az igények figyelembevételével tovább bővült: ez a tartós, jó minőségű, fekete kötésben megjelentetett kiadás családi adatok és események bejegyzési lehetőségével az eddigi legnagyobb betűs kivitel, amely akár az úrasztalára, akár idősek és gyengébben látók számára megfelelő választás lehet.

Termékleírás