Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

A jó hír-Az evangelizáció és a helyi gyülekezet

2.700 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
D6 ev
Kiadó, forgalmazó:
EVANGÉLIUMI
Kiadás éve:
2023
Szerző (k):
Stephen McQuoid
Rövid leírás:

„Csak a történelem fogja megmutatni, hogy mennyire voltunk engedelmesek, mert fennmaradásunk azon múlik, hogy milyen mértékben engedelmeskedünk Krisztus nagy missziós parancsának. Azonban nem elég csupán az evangelizálás vágya; változó világunkban a társadalmunk számára releváns módon kell evangelizálnunk.”

Termékleírás

A szerző – egy missziós szervezet vezetojeként és gyakorló evangélistaként – nem az egyén, hanem a gyülekezet szempontjából közelíti meg az evangelizáció témáját. A társadalmunkat formáló történelmi, kulturális és technológiai hatásokat figyelembe véve járja körbe a kérdést, különös hangsúlyt fektetve a gyülekezetek szerepére. Világszerte és hazájában, Nagy-Britanniában is sok közösség életét megismerve nagy rálátással rendelkezik a gyülekezeti élet területére.
A könyv segítségünkre lehet abban, hogy feltárja az örömhír hirdetésének akadályait, nehézségeit, bemutatja annak bibliai mintáit, és gyakorlati útmutatással is szolgál. A könyv felvetései közül egyesek idegennek vagy furcsának tűnhetnek saját közegünkben, de ha nyitott szívvel olvassuk őket, sok olyan gondolattal gyarapodhatunk, melyek gyakorlati segítséget nyújtanak a közösségi evangelizációban.