Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Tárd fel a Királyság erejét - Öt kulcs az isteni gyógyításhoz

2.250 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G3 3/1 Horváth A
Kiadó, forgalmazó:
MAGÁNKIADÁS
Kiadás éve:
2022
Szerző (k):
Tom Loud
Rövid leírás:

Éhes vagy arra, hogy lásd, ahogy Isten meggyógyítja az embereket? Eleged van abból, hogy látod azt a sok embert, akit betegség és hitetlenség gyötör? Tom Loud pásztor több ezer gyógyító csodát látott. Minden egyes alkalommal, amikor elindul, hogy gyógyítással szolgáljon, látja, ahogy az emberek meggyógyulnak. Sokan meg is térnek is eközben.

 

 

Termékleírás

Ahogy Tom elmagyarázza, ez nem azért történik, mintha valami különleges lenne vele kapcsolatban. Ha hiszel Jézus Krisztusban, te is ugyanezeket az eredményeket érheted el!

 

Az eredmények azután kezdtek jelentkezni Tomnál, mikor arról kapott néhány kijelentést, hogy valójában mit is mond a Biblia. Most már világszerte tanítja ezeket az alapelveket. Mindenhonnan érkeznek hozzá a képzéseire. A YouTube csatornáján már többmillió nézőt ért el Isten természetfeletti erejének bemutatásával.

 

Tárd fel a Királyság Erejét! című könyvből azt tanulhatod meg, hogy hogyan:

  • értsd meg az identitásodat Krisztusban
  • járj teljes tekintéllyel a betegeségek, a gyengeségek és az ellenség felett
  • győzd le a testies elméd
  • járj a szellemi gondolkodásmódban
  • töltsd be Isten akaratát az életedben
  • gyógyuljanak, szabaduljanak és térjenek meg mások menetrendszerűen a szolgálatod alatt.

 

Készen állsz arra, hogy többet láss Isten erejéből az életedben?

 

Tom Loud a Shoreline Full Gospel Fellowship vezető pásztora, Seattle agglomerációjában. Több mint 40 éve áll szolgálatban. 2014 óta az egész világon tanít és vezet piactéri evangélizációkat, átlépve sok felekezeti határvonalat. Miután 2014-ben a Szent Szellemtől kijelentést kapott, gyógyító csodák ezreit látta és sokakat tanított az egész világon arról, hogyan lássák meg Isten gyógyítását természetfeletti módon.