Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.307.963 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Természetfölötti pénzügyek

2.700 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
A5 ZÚGÓ
Kiadó, forgalmazó:
ZÚGÓ SZÉL
Kiadás éve:
2021
Szerző (k):
Kevin L. Zadai
Rövid leírás:

A MENNY TERVE AZ ÁLDÁS ÉS NÖVEKEDÉS ÉRDEKÉBEN

A Természetfölötti pénzügyek egyedi bepillantást ad Isten láthatatlan Királyságának pénzügyi rendszerébe, és ez segít neked:

  • Világosan megérteni Isten akaratát a pénzügyeiddel kapcsolatban;
    • Hozzáférni a menny stratégiáihoz az adás és kapás területén;
    • Dekódolni a titkosság leplét, ami körülveszi azt, amikor olyanoknak adsz, akik nem tudják visszaadni;
    • Felismerni és legyőzni az „adósságmentes” jövőd ellenségeit;
    • Összekapcsolni a nyelveken imádkozást a természetfölötti pénzügyekkel;
    • Olyan állapotba kerülni, hogy rád áradhasson a természetfölötti kegy.
Termékleírás

Isten építi az Ő Királyságát a földön, és meghív, hogy csatlakozz Hozzá ebben a munkában! Ő egy meghatározott befolyási területet adott neked. Adott még ajándékokat, tálentumokat és képességeket is, hogy felszabadíthasd a menny megoldásait és stratégiáit a földön. Amikor csatlakozol Isten munkájához, azonnal belépsz a mennyei bőség és áldás világába!

 

Van egy természetfölötti előnyöd: hozzáférsz a menny gazdasági rendszerének korlátlan forrásaihoz Fedezd fel, hogyan kapcsolódhatsz össze és működhetsz együtt a Szent Szellemmel a pénzügyeidben, valamint hogyan léphetsz be Isten legnagyobb mozdulásába, amit a világ valaha látott!

A teológiai doktorátussal rendelkező Kevin Zadai annak szentelte az életét, hogy kiképezze a keresztényeket: hogyan élhetnek és működhetnek egyszerre két világban – a természetfölöttiben és a földiben. Kevint tíz éves korában hívta el Isten a szolgálatra. Elvégezte a Központi Bibliaiskolát a Missouri állambeli Springfieldben, ahol humán alapdiplomát szerzett teológiából. Később a Rhema Bibliaiskolában kapott missziós képzést. Harmincegy éves korában, egy rutinműtét alatt egyszer csak ott találta magát a „függöny túloldalán”, Jézussal. Ez a mennyei meglátogatás örökre nyomot hagyott az életén. Ez a találkozás az erő, a mozgósítás és az áldások átadása új dimenzióival egészítette ki a szolgálatát. Kevin 29 évig a Southwest Airlinesnál dolgozott, és onnan ment nyugdíjba. Feleségével, Kathivel New Orleansban él, Louisiana államban. A szolgálatra Dr. Jesse és Dr. Cathy Duplantis szentelte fel.