Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 778.672 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Élet a Szent Szellemmel

2.780 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
E2 jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Kiadás éve:
2018
Szerző (k):
Katherine Ruonala
Rövid leírás:

BENSŐSÉGES KAPCSOLATBAN ISTEN SZELLEMÉVEL

A Szent Szellemmel, mint a Szentháromság harmadik személyével való bensőséges kapcsolat fejlesztésére nem gyakran bátorítanak a gyülekezeteinkben, és sok hívő küszködik azzal a kérdéssel, hogyan is viszonyuljon Őhozzá. Nem ismerjük még Őt úgy, mint aki azért van velünk, hogy vigasztaljon, tanítson, betöltsön és erővel ruházzon fel bennünket, valamint hogy elvezessen Isten életünkre vonatkozó céljainak a teljességébe. Nos, nem csupán megismerhetjük Őt, de át is élhetjük a Vele ápolt tartalmas kapcsolat örömét és áldásait. Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan tudjuk megtapasztalni mindezt.

Katherine Ruonala prófétai és gyógyító szolgálatban áll, és nemzetközi szinten munkálkodik konferenciák előadójaként, a szeretet és a reménység üzenetét közvetítve a nemzeteknek. Férjével, Tommal a Glory City Church alapítói és vezető lelkészei az ausztráliai Brisbane-ben.

További hiterősítő könyvek

Termékleírás