Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Irgalmatlan zűrök irgalmas Istene

1.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
A7 Par
Kiadó, forgalmazó:
PARAKLETOS
Kiadás éve:
2018
Szerző (k):
George Wermer
Rövid leírás:

„Vajon bekövetkezhet-e valakinek az életében és teológiájában a legnagyobb változás, amikor már betöltötte a hatvanadik évét? Bizony, velem és az általam elindított mozgalommal, az OM-mel is ez történt!” – vallja „zűrös” könyvében George Verwer, aki 46 éven át volt az OM (Operation Mobilisation) nemzetközi igazgatója, majd az úgynevezett Különleges projektek szolgálat vezetője lett. „Az élet időnként olyan zűrösnek tűnik a számomra, talán ezért is tanítom a »zűrológiát« – hogy Isten az Ő irgalmából rejtélyes módon sokszor nagy dolgokat tesz a zűr kellős közepén.”

Eddigi leginkább életrajzi könyvében George Verwer kedvelt őszinteségét és üdítő realizmusát gyakorolja; mesél saját személyes kudarcairól, és megvizsgálja, hogyan munkálkodik Isten a zűrös helyzetekben. Utazzunk együtt a hit nagy emberével, aki elmagyarázza, hogy noha gyengeségek és hibák rejlenek mindenben, amit csak megérintünk, Isten a mi elesettségünket és ember voltunkat felhasználva munkálkodik! 

Néhány beszédes fejezetcím: Egység a sokféleségben; Ellentmondás, bonyolultság, rejtély és zűrológia; Muszáj ennyire dogmatikusnak lennünk? ; A hibának ára van; Ha nem akarsz megsérülni, ne rögbizz!; Soha nem változó teher és látás.

EZEN AZ OLDALON MÉG LEHET TALÁLNI TOVÁBBI PARAKLETOS KIADÓ ÁLTAL KIADOTT KÖNYVEKET.

Termékleírás