Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Jézus élete DVD NEM KAPHATÓ

1.230 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
SKU_149517
Rövid leírás:

JELENLEG NEM KAPHATÓ, KÉRÉSRE VÁRÓLISTÁRA VESSZÜK

A VIDEO KAZETTA DIGITÁLIS VÁLTOZATA

Ki is Jézus valójában? A díjnyertes producer, John Heyman ezt a kérdést válaszolja meg a Jézus élete című filmben, melyet sokan a legigényesebb bibliai témájú alkotásnak tartanak. Heyman élethű ábrázolása nyomán a néző az első századi Palesztinában érezheti magát. Történészek, teológusok hosszú időn át tanulmányozták az adott kor öltözködési, építészeti és társadalmi szokásait, valamint ételeit, hogy minél hűbb képet mutathassanak be Jézus életéről. A film izraeli helyszínei a Bibliában megjelölt területek voltak, és a forgatáson mintegy 5000 izraeli és arab szereplő vett részt. A filmnek jóformán minden egyes szava Lukács evangéliumából való.

Hatással lesz az életére!

A Jézus élete című filmet fordították le a legtöbb nyelvre a világon, jelenleg több mint 700 nyelven hozzáférhető. A világon több mint öt milliárd ember látta Jézus letéről ezt a megható ábrázolást. A Jézus élete film segít találkozni a valódi Jézussal - azzala személlyel, akiről, talán úgy gondolta, hogy már ismeri. Hatással lesz az életére!

Termékleírás