Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Joyce Meyer: Mondd meg nekik, hogy szeretem őket NEM KAPHATÓ

1.520 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C6 Nk Rockfort
Kiadó, forgalmazó:
ROCKFORT
Rövid leírás:

JELENLEG NEM KAPHATÓ, KÉRÉSRE VÁRÓLISTÁRA VESSZÜK.

Szerző Joyce Meyer
Eredeti cím: Tell Them I Love Them

"Az embetek szívében ellenállhatatlan vágy és kívánság él, hogy szeressék őket. Isten alkotott ilyennek bennünket. Sokan hiszik, hogy Isten szereti a világot és szereti Jézust, de nehezükre esik elhinni, hogy Isten őket is szereti."
"Ha felismered, milyen tökéletes Isten szeretete irántad, akkor semmi nincs ebben a teremtett mindenségben, amitől félned kellene. Lehetetlen, hogy félj, ha személyes kinyilatkozásod van arra vonatkozóan, hogy Isten szeret téged."
"A félelem nem más, mint egy érzelem, amelynek bizonyos fizikai megnyilvánulásai vannak. Jelentkezhet úgy, hogy remegni kezdünk, leizzadunk, elvörösödünk, megrázkódunk vagy a térdünkből kimegy az erő. A Biblia nem azt mondja, hogy ne remegj, ne izzadj, vagy ne vörösödj el. A Biblia azt mondja: "Ne félj" és a félelem szó a menekülésre emlékeztet... Nem szabad engedned, hogy a félelem, ami a barátság és a bizalom ellensége, megállítson. Akkor is cselekedned kell, amikor félsz."

Termékleírás