Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.856.639 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Palánta / A szines tojások titka magazin CD melléklettel

1.290 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
SKU_546084
Kiadó, forgalmazó:
PALÁNTA GYERMEKMISSZIÓ
ÜNNEPHEZ KAPCSOLÓDÓ KIADVÁNYOK:
HÚSVÉT
Rövid leírás:

Vidám családi foglalkoztató füzet húsvétra fejlesztő feladatokkal a Palánta Missziótól. A CD-n hozzákapcsolódó történetek és zenék találhatók.

Rejtélyes események borzolják fel a falusi udvar békés világát. Tud-e színes tojásokat tojni a tyúk? Tolvaj-e Nyuszipiszkancs úr? A bájos és vicces kerettörténet végül elvezet a Húsvét valódi, bibliai jelentéséhez.
A magazinban: színezők, fejlesztő feladatok, társasjáték, recept, és cikk szülőknek! A CD mellékleten továbi tanulságos történetek, és bibliai részletek.

Burkus kutya a bírói székben – de vajon helyesen ítél-e ezúttal? Valóban a nyúl lopta-e el a tyúk tojásait, és megérdemli-e a börtönbüntetést? Nyuszipiszkancs úrra 100 év várna az öregerdő börtönében, de ekkor váratlan tanú érkezik a tárgyalásra: Fanni gazdaasszony, aki elmondja, hogy ő vette el, és festette be a tojásokat, hogy ezzel örömet szerezzen másoknak.
Megismerkedhetünk azokkal a bibliai történésekkel – az Úr Jézus Krisztus halálával és feltámadásával - amelyekről Húsvétkor megemlékezünk. Megtudjuk azt is, miért az új élet jelképe a húsvéti tojás. 

Bábtörténet, CD, mese, gyerekdalok

Termékleírás