Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

MacDonald William: Ha fontos neked mások megmenekülése

830 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B4 Evk
Kiadó, forgalmazó:
EVANGÉLIUMI
Kiadás éve:
2018
Szerző (k):
MacDonald William
Rövid leírás:

Tizenkét leckéből álló önálló bibliatanulmányozás a személyes evangelizációról.

A keresztyén hívő egyik legnagyobb kiváltsága az, hogy Isten munkatársa lehet abban a fontos feladatban, amelyet a lelkeknek az Úr Jézus Krisztus számára történő megnyerése jelent. Az emberek által véghezvihető tettek közül kevésnek vannak ilyen messze ható következményei. A lélekmentő valóban befolyásolja az örökkévalóságot és örök jutalomban részesül.

Ám a lélekmentés nemcsak nagy kiváltság, hanem komoly kötelesség is. Ennek teljesítéséhez ad segítséget William MacDonald tizenkét leckéből álló tanulmányában, amely az evangélium továbbadását dolgozza fel a személyes felkészüléstől kezdve az utógondozásig.
William MacDonald (1917-2007) közel hatvan évig tanította a keresztyén hit kulcskérdéseit tiszta és egyszerű megfogalmazásban. Ígéretes üzleti karriert hagyott hátra, hogy az Úr Jézust szolgálja. Beutazta az egész világot, hogy tanítsa Krisztus kikutathatatlan gazdagságát, több mint nyolcvan írása ma is sokak számára ad útbaigazítást. Az Emmausi Bibliaiskola vezetője volt. Azt élte, amit tanított.

WILLIAM MacDONALD TOVÁBBI KÖNYVEI

 

Termékleírás