Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Sipos Ete Álmos: Biztos pont - egy bizonytalan világban

580 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
E2 Ébredés
Kiadó, forgalmazó:
ÉBREDÉS ALAPÍTVÁNY
Rövid leírás:

3  könyv 1 könyvben: Biztos pont; Örök kérdések; Nem azé, aki akarja

Biztos pont

Vannak-e tévedések a Bibliában, átdolgozták-e a Szentírást az évszázadok során?...

Elavult-e a Biblia világképe vagy világszemlélete? Olyan kérdések ezek, amelyeket napjainkban gyakran feltesznek, nemcsak az Istentől távol élők, hanem a liberális teológia képviselői is. A szerzők megpróbálnak mindezekre választ adni, mégpedig a legnagyobb tekintélyre, a Bibliára hagyatkozva.

Örök kérdések

 -Miért engedi meg...?

-Meddig tűr...?

Isten gyermekeit gyakran foglalkoztatják az olyan kérdések, mint: miért engedi meg ezeket az Isten, vagy meddig tűri Isten? Ezekre próbál választ adni a szerző: „A „miért” kérdés szinte minden esetben – és ebből nem kivételek az ateisták sem –Isten felé hangzik. A legvadabb istentagadó és materialista is ajkára veszi ilyenkor az Úr nevét: „Miért tűri ezeket Isten?” „Miért nem lép közbe, miért nem üt vissza, miért nem tesz igazságot?” Vagy, ahogy a vallásos és hívő emberek teszik fel olykor a kérdést: „Miért nem kímélt meg engem Isten ezektől a bajoktól?” „Miért ilyen kegyetlen az Isten?” „Miért igazságtalan, ha van egyáltalán?” A kérdés így is elhangzik: „Miféle Isten az, aki ennyi rosszat megenged, aki tétlenül szemléli, hogy ennyi sírás, ennyi rossz legyen ezen a földön?”

Nem azé, aki akarja

Szerző: Sipos Ete Álmos - Sipos Ete Zoltán
A kötet két izgalmas kérdésre ad választ: Hogyan tudhatjuk meg Isten akaratát, illetve elkárhozhat-e a hívő ember?

Termékleírás