Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Miklya Zsolt: Dániel és barátai

820 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
F7 Par
Kiadó, forgalmazó:
PARAKLETOS
Kiadás éve:
2016
Szerző (k):
Miklya Zsolt és Bódi Kati
Rövid leírás:

Foglalkoztató füzet Dániel könyve történeteihez

Dániel története a gyerekkorában kezdődik. Hiszen ha nem olyan okosan, erős hittel kerül ifjúként a Babiloni birodalomba, aligha lett volna belőle a hit bajnoka. Mert bajnok lett Dániel, három barátjával együtt. Olyan próbákat állt ki Istenbe vetett hitük, amire csak igazi bajnokok képesek.

    A gyerekek ezekkel a hitpróbákkal ismerkedhetnek meg a füzet történetein, feladatain és játékain keresztül. Segítségükkel kedvet kaphatnak a Biblia olvasásához is. A játékokat pedig érdemes kipróbálni.

Történetek:

Dániel Jeruzsálemben, Dániel és barátai Babilonban, Nebukadneccar álma a szoborról, Három férfi a tüzes kemencében, Nebukadneccar álma a kivágott fáról, Bélsaccar lakomája, Dániel az oroszlánok vermében, A hű és okos szolga

Játékok:

Szív-ugróiskola, Városmalom, Névmemória, Dániel-konyha, Titokfogó, Betűmágia, Szoborkereső – szoborépítő, Tűz-víz-levegő, Levélkirakó, Árnyképjáték, Láthatatlan írás, Három törvény, Oroszlánsimogató, Bölcsesség-társas.

MIKLYA ZSOLT KÖNYVEI

Termékleírás