Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Miklya Luzsányi Mónika: Egyedül nem jó.....

2.290 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C5 2/3 Par
Kiadó, forgalmazó:
PARAKLETOS
Kiadás éve:
2018
Szerző (k):
Miklya Luzsányi Mónika
Rövid leírás:

Áhitatoskönyv

Hogyan építhetjük a párkapcsolatunkat?

A különleges áhítatoskönyvben kapcsolataink öt bibliai példája tárul fel az olvasó előtt a könyv öt áhítatsorozatában:

  • Bethesda fürdőjében azzal a beteggel találkozunk, akinek harmincnyolc évig nem volt embere, hogy a gyógyuláshoz segítse.
  • Heródes Antipász lakomáján egy életfelező válsággal, apakomplexussal és hatalmi játszmákkal küzdő férfi döntései mögé pillanthatunk be.
  • Akvila és Priszcilla nyomán költözéssel és sátorkészítéssel, befogadással és házastársi hűséggel, egymás megbecsülésével is találkozunk.
  • Zakariás és Erzsébet történetében egy idős házaspár nyílik meg Isten legnagyobb csodája felé: gyermekük születik, és az Úr közeledik a népéhez.
  • Férfivá és nővé teremtette Isten az embert, így lehetnek együtt az Ő képmása, és így lehetnek eggyé testben és lélekben egyaránt.

 

A szerző íróként, pedagógusként és szociáletika szakos teológusként szólal meg, ami az áhítatokat olvasmányossá, közérthetővé és inspirálóvá teszi. Életközelbe hozza a bibliai példákat, életbevágóvá teszi azokat a mai ember számára. Könyvét házasságra készülő párok, házastársak együtt és külön is olvashatják, a házasság bármelyik szakaszában. A probléma-érzékeny áhítatok kapcsolatuk megerősítését szolgálják, a nyitott kérdések tartalmas beszélgetéseket indíthatnak el. Gyülekezetek számára csoportos feldolgozásra is alkalmas.

MIKLYA LUZSÁNYI MÓNIKA TOVÁBBI KÖNYVEI

 

Termékleírás