Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Miklya Luzsányi Mónika: Engem Isten nagyon szeret

1.730 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G5/9 Par
Kiadó, forgalmazó:
PARAKLETOS
Szerző (k):
Miklya Luzsányi Mónika
Rövid leírás:

„Engem Isten nagyon szeret, ...ezért lehetek ember. Kaptam tőle szemet, szájat, fület, orrot, kezet és lábat. Egyébként lány vagyok, és Luca a nevem.” – kezdi Luca a mondókáját a színes gyermekkönyv elején.

Nemsokára megismerjük a bátyját, Lócit, és a szüleiket is. És mindazt a csodát, amit Luca érzékszervein keresztül felfog, fejében elraktároz, és szívében megőriz. S amiért hálát tud adni: „Köszönöm, hogy így szeretsz, Istenem!”

Miklya Luzsányi Mónika írta az Engem Isten… érzékszervekhez és testrészekhez kapcsolódó történeteit 6-7 éves gyerekek számára, amelyek a Reformátusok Lapja gyermekrovatában jelentek meg 2014 első hónapjaiban. Ezt a sorozatot jelentetjük meg színes gyermekkönyv formájában, Horváth Mónika grafikusművész illusztrációival.

A könyv mellé – külön megrendelhető – kifestő és foglalkoztató füzet is készült, amelyben a színezés mellett további rajzolós, interaktív feladatok, és rövid Luca-szövegek várják az érdeklődő gyerekeket.

MIKLYA LUZSÁNYI MÓNIKA TOVÁBBI KÖNYVEI

JÁTÉKOK  

KIFESTŐK ÉS FOGLALKOZTATÓK

Termékleírás