Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Gaál Éva: Gyermekeink védelmében NEM KAPHATÓ

730 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
D3 Nk Evk
Kiadó, forgalmazó:
EVANGÉLIUMI
Kiadás éve:
2009
Szerző (k):
Gaál Éva
Rövid leírás:

SAJNOS JELENLEG NEM KAPHATÓ, KÉRÉSRE VÁRÓLISTÁRA VESSZÜK

Kiadja: Evangélumi Kiadó

Alulról jövő praktikák árasztották el a világot, a régi témák új ruhát öltöttek, új kifejezéseket tanultunk meg: ezotéria, New Age, keleti gyógymódok, virtuális valóság stb. A sátán célja hogy mindez még a gyülekezetekbe is begyűrűzzék, és a védett hívő fészekben felnövekvő gyerekeket is megragadja. Isten számos Igében tudatja velünk, hogy utálja a mágiát, varázslásokat: komoly lelki veszélyt jelenthet az olyan könyvek olvasása, amelyek ezekre épülnek.
Évekig tartó imaharc közben erősített meg az Urunk, hogy bizonyságot tegyek az Ő szabadításáról, amit én is átéltem. Senkit sem akarok érzékenységében megbántani, megbotránkoztatni. C.S. Lewis világirodalmi rangját zseniális sokoldalúságát nagyratartom, de ez nem zárja ki, hogy megvizsgáljuk, mennyire vannak összhangban a Szentírással az ő szimbólumai. Hogy világosan láthassuk, mi van az ártalmatlannak tűnő varázslások mögött, előszőr tanulmányozzuk a gyermekokkultizmus tüneteit és okait. Arra kérem a kedves olvasót, hogy Isten Igéjére alapozza véleményét, imádkozzék az Ő eligazításáért-, és így nézzünk együtt gyermekeinket érő hatások kulisszái mögé.
G. É.

Gaál Éva könyvei

Termékleírás