Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Zimányi József: 33 igehely, bibliai üzenet NEM KAPHATÓ

1.270 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
E2 Nk Éjféli
Kiadó, forgalmazó:
ÉJFÉLI KIÁLTÁS
Kiadás éve:
2005
Rövid leírás:

NEM KAPHATÓ, KÉRÉSRE VÁRÓLISTÁRA VESSZÜK

Józsi bácsi hullámvölgyekkel és magaslatokkal szabdalt egész életének középpontjában Mestere, az Úr Jézus Krisztus állt. Így ír egyik üzenetében, hozzánk, az Olvasókhoz:
"Azután újra érthetetlen dolgok jönnek. Nagycsütörtök és nagypéntek. Hideg test, rettenetesen eltorzulva a kereszten. Aki reá néz utálatot érez. de elhangzott: Elvégeztetett! Utána a temetésre készülődés, majd húsvét. A te hívő életedben is életet nyert az Isten Fia. Kicsinyke élet még. Évek múlnak és a neked adott ígéretek homályban vannak. Nem jön el a tizenkettedik esztendő? De mégis eljön. És álmélkodol. Azután újra nagy, egyforma csend, és eljön a harmincadik év is, lehet hogy egyetlen év alatt. Erővel telve jársz, szólod és éled az Ogét. Áldás vagy másoknak és gyógyulnak melletted a bűn nyomorékjai. Isten azonban nem éri be ennyivel. Fiát mindig szenvedések által teszi tökéletessé minden hívőben. Benned is."

Termékleírás