Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 780.200 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Zimányi József: Két év a Mennyország küszöbén

280 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
E6/7 Éjféli
Kiadó, forgalmazó:
ÉJFÉLI KIÁLTÁS
Rövid leírás:

Kiadja: Éjféli Kiáltás Misszió

Részlet a könyvből:

Nem ismerek senkit a Bibliából, akinek Isten ilyen különös kegyelmet adott volna, hogy két éven át akkor hallgathatta Pált, amikor akarta. Isten rendkívüli kedvezményben részesítette ezt az embert. Fel fogom sorolni azokat a különös kedvezményeket, amelyeket az Úrtól kapott. Félix két évig állt a Mennyország küszöbén, és ennek ellenére mégis kívül maradt.
Sokan vannak akik már évtizedek óta hallgatják Isten Igéjét, és mégis kívül vannak. Miért? Sokszor énekeljük, hogy: Lejár az idő és lehet, hogy egyeseknek éppen most telik le a második esztendő. Egyszer Félix életében is eljött, hogy letelt a számára kijelölt kegyelmi idő. Jött Porciusz Fesztusz, és többet nem hallgathatta Pált. Félix nem élt a lehetőséggel. Kérlek benneteket, akik most halljátok Isten szeretetének ingyen kegyelembő1 való hívogatását, ne utasítsátok vissza! Megismétlem Jézus drága szavait:
"Bizony, bizony mondom néktek, hogy eljön az óra, és az most van, amikor a halottak hallják az Isten Fiának a hangját, és akik meghallották, élni fognak." (Jn 5:25)

Termékleírás
Sorsfordító Keresztyén Könyvesbolt