Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 778.672 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

James Dobson: 7 megoldás kiégett szülőknek

1.230 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
D3
Kiadó, forgalmazó:
KIA KERESZTYÉN ISMERETTERJESZTŐ ALAPÍTVÁNY
Szerző (k):
James Dobson
Rövid leírás:

A huszonegyedik századi családi élet egyik targédiája, hogy túl sok feladatot vállalunk, és minden másról lemondtunk azért, hogy a bevállalt dolgokat teljsítsük.

Fáradtan és csüggedten rohanunk végig az életünkön, ami egyre inkább egy elszabadult tehervagonra emlékeztet. Dr. Dobson jó hírrel szolgál: le lehet szállni a vesztébe rohanó vonatról. "Még ebben a kapkodó, rohanó társadalomban is vissza lehet venni a sebességből - írja - legalább annyit, hogy minden napot élvezhessünk, építhesük a házasságunkat és családi életünket, és mély, tartalmas kapcsolatot alakítsunk ki az Úrral. Nem könnyű, de elég néhány lépés a megfelelő irányba, és elindulunk egy békét és nyugalmat kínáló, teljesebb élet felé." Dr. Dobson azokból a jól bevált, bibliai alapokon nyugvó elvekből merít, amit már megismerhettünk eddig megjelent könyveiből. Éleslátással, humorral fűszerezett írása igazi felüdülést nyújt az olvasóknak. "Most tegyük félre kicsit tennivalóink listáját, készítsünk egy csésze teát, üljünk le egy kényelmes székbe és élvezzük az olvasást. A világ megvár, amíg olvasunk."

VÁLOGATÁS JAMES DOBSON KÖNYVEIBŐL

Fiúk nevelése

Amikor nem értjük Istent

Segítség! kamasz lett a gyerekem

JAMES DOBSON TOVÁBBI KÖNYVEI

Termékleírás