Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.864.617 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Derek Prince: Légy tökéletes

2.770 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B2 1/2Logosz
Kiadó, forgalmazó:
LOGOS HUNGARY
Kiadás éve:
2017
Szerző (k):
Derek Prince
Rövid leírás:

Ha a legjobbat akarod Istentől LÉGY TÖKÉLETES! DE HOGYAN?

Hogyan élhetünk Isten teljes körű gondoskodásával? Hogyan akarhatjuk Istentől a legjobbat? Derek Prince, jól ismert szerző és bibliatanító először Isten tervét mutatja be, mely szerint lehetőségünk van Krisztus - személye és győzelme - által gyümölcsöző életet élni. Ezért bátorít bennünket arra, hogy a Szellem vezetése alatt élve tartsuk mindvégig fókuszunkban Jézust, aki mindennek a centruma, mércéje, példája és szíve. Derek ezen írásán keresztül megvilágít egy utat, hogy a Szent Szellemmel való barátságunk, hogyan emelhet egy új szintre Krisztussal, és egy újfajta közelség megtapasztalására az Atyával.  
    „Legyetek tehát tökéletesek,  mint ahogy Mennyei Atyátok tökéletes!” (Máté 5,48) <<  Első ránézésre, Jézus ezen szavai meglepőek. Sőt ennek betöltése elérhetetlennek tűnhet. De valóban az lenne? Később Jézus azt mondta Pálnak: „Elég az a kegyelem, amelyet kaptál, mert az Én erőm a te erőtlenséged által éri el a célját.” (2 Korinthus 12,9)
Ne becsüljük le Isten – életünket – átformáló kegyelmét! Derek rámutat arra, hogy a tökéletességnek két, egymáshoz szorosan kapcsolódó szempontja van: érettség és teljesség. Ha végig tanulmányozzuk a 2 Péter levél 1,1–7 verseit, láthatjuk, Derek hogyan magyarázza ezeket az építőköveket és azt, hogy miként tudjuk őket sorban, egytől egyig beépíteni az életünk alapzatába. Kívánjuk, hogy ez az üzenet bátorítás legyen abban, hogy százszoros, tökéletes, célját betöltött hitvalló keresztény életet élj! 

További könyvek Derek Prince-től:

-A név ereje

-A történelem formálása ima és böjt által

-Az előttünk álló aratás

 

DEREK PRINCE KÖNYVEI

 

Termékleírás