Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

DEREK PRINCE / szellemi tanítások 1/2

Derek Prince Indiában született, brit szülők gyermekeként. Angliában az Eton College-ban és a Cambridge-i Egyetemen a görög és latin nyelv szakértőjévé képezték ki. A King's College tagja volt az ősi és modern filozófia területén. A Cambridge-i Egyetemen és a jeruzsálemi Héber Egyetemen tanult héberül és arámul is. Ezen kívül számos mai nyelvet beszélt.

A második világháború idején, amikor a brit hadseregben szolgált, tanulmányozni kezdte a Bibliát és találkozott Jézus Krisztussal. Ez megváltoztatta az életét. Ebből a találkozásból levont két következtetést: először is, hogy Jézus Krisztus él; másodszor, hogy a Biblia igaz, helytálló és aktuális könyv. Ezek a következtetések egész életpályáját megváltoztatták. Akkortól kezdve a Biblia tanulmányozásának és tanításának szentelte az életét.

A „Kulcsok a sikeres élethez” (korábban „A mai nap Derek Prince-szel”) című naponkénti rádióadása a világ több mint felét eléri, hallható például arabul, kínaiul, horvátul, madagaszkári nyelven, mongolul, oroszul, szamoaiul, spanyolul és tongául. Derek Prince több mint ötven könyv szerzője. Több mint négyszázötven audió és százötven videó tanítása jelent meg, amelyeket több mint nyolcvan nyelvre lefordítottak és ki is adtak.

Derek fő ajándéka az volt, hogy a Bibliát és annak tanítását magyarázza egyszerűen és világosan. Felekezetiségtől és szektásságtól mentes magatartásának köszönhetően a tanítása mindenféle faji és vallási háttérből származó embert megszólít és segít.

2003. szeptember 24-én Derek jeruzsálemi otthonában, álmában költözött az Úrhoz, miután hosszú időn keresztül hanyatlott az egészsége.

Derek Prince: Találkozó Jeruzsálemben  NEM KAPHATÓ!!!
Derek és Lydia Prince könyve Igaz történet a hitről, a szeretetről, és az ima természetfölötti erejéről. Természetfölötti…
Ár: 2.340 Ft
Részletek
Derek Prince: Zsoltár elmélkedések
 A könyv eredeti címe: Chords from David's Harp Bátorítás, látás, korrekció, belső hajtóerő és inspiráció A…
Ár: 2.770 Ft
Részletek
Önképző bibliaiskola - munkafüzet
Szerző: Derek Prince Kiadja: Kováts György Ez az önképző bibliaiskola több, mint húsz évi odaszánt tanulmányi munka gyümölcse,…
Ár: 2.500 Ft
Részletek