Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 560.275 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Andrew Wommack: A hívő hatalma

2.970 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
D6 3/1
Kiadó, forgalmazó:
KATONA ZSOLT
Szerző (k):
Andrew Wommack
Rövid leírás:

JELENLEG KIFOGYOTT

Amit a gyülekezetben nem tanultál..

A valódi szellemi hatalom

A hívő szellemi hatalmának ellentmondásos témájáról manapság széles körben folyik vita Krisztus Testében. Andrew Wommack – a nemzetközileg ismert bibliatanító – friss megközelítéssel tárgyalja ezt a fontos szellemi igazságot, amely kihívást jelenthet az általad tanultakkal szemben:

• Ha a hívők hatalmat kaptak – mikor, hogyan és kivel szemben kell alkalmazniuk azt? Ne legyenek előfeltevéseid a válasszal kapcsolatban; fedezd fel a valódi harcterületet, és tanuld meg felismerni a valódi ellenséget.

• A legtöbb ember azt hiszi, hogy Isten teremtette ellenségünket, Sátánt, de valóban Ő teremtette? A válasz megértése szabaddá fog tenni, hogy hívőként gyakorolhasd hatalmadat.

• A szellemi hadviselés, ahogy sok gyülekezetben jelenleg tanítják, tényleg megalapozott? A hívők használhatják hatalmukat arra, hogy megküzdjenek az ördöggel és démonaival a levegőégben, vagy a valódi csata talán az elmében zajlik? A válasz fontos előfeltétele a győztes szellemi harcnak.

Vásárlóink még ezeket is keresték:

-Az érzelmek megzabolázása

-Iszen azt akarja, hogy egészséges légy

-Már a tiéd

 

 Andrew Wommack könyvei

 

Termékleírás

Az Írás mélyére ásva Andrew feltárja döntéseid, szavaid és cselekedeteid szellemi jelentőségét, miként befolyásolják ezek a képességeidet arra, hogy ellenállj Sátán támadásainak, és elfogadd Isten legjobbját. Fedezd fel az igazi szellemi hatalom mögötti erőteljes igazságokat, és tapasztalj meg valódi eredményeket!