Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

A Biblia bölcsessége NEM KAPHATÓ

1.630 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
A4 Nk Kálvin
Kiadó, forgalmazó:
KÁLVIN
Rövid leírás:

NEM KAPHATÓ, KÉRÉSRE VÁRÓLISTÁRA VESSZÜK

A két színes, képes könyv Jézus beszédeiből, illetve a Zsoltárok könyvéből válogat tematikus idézeteket, hosszabb-rövidebb szövegeket, amelyek segítik elgondolkodni a mai olvasót azon, amit a Biblia bölcsességnek nevez

A Biblia bölcsessége-Zsoltárok

Kiváló ajándék lehet a Bibliával még csak ismerkedők és a Szentírásban már járatosak számára egyaránt.
*A Zsoltárok könyvét minden korban nagyra becsülték költői szépségéért és bölcsességéért. Ez a kis gyűjtemény a Zsoltárok könyvéből válogat, hogy ezeken a régi, de változatlanul eleven szövegeken keresztül mutasson fel valamit a mai olvasónak a zsoltáríró kérésének bölcsességéből: „Taníts úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk!” (Zsoltárok 90,12)
*A világ valamennyi nagy tanítója között a legnagyobb hatású kétségkívül Jézus Krisztus. Bölcsessége és a szeretetről szóló tanítása lenyűgözte első hallgatóit, és azóta is számtalan nemzedéknek jelent inspirációt.

A Biblia bölcsessége-Jézus

Ez a kis könyv Jézus történetei és mondásai közül gyűjt egybe néhányat az Újszövetségből. Az eltelt kétezer év ellenére ezek a szavak épp olyan találóak és aktuálisak, mint amikor először elhangoztak.

 

Termékleírás