Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 778.672 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Derek Prince: Bibliai tanítások CD

670 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
SKU_476867
Kiadó, forgalmazó:
ZÚGÓ SZÉL
Rövid leírás:

Kiadja: Zúgó Szél Alapítvány

Termékleírás

Isteni elhívás
Hogyan ismerjük fel, mire hívott el minket Isten? Hogyan válaszoljunk az elhívásra? Mibe kerül Jézust követni és milyen jutalmat tartogat ezért nekünk Isten? Ebből a tanításból megtudhatjuk, hogyan ismerhetjük fel az elhívásunkat, hogyan válaszolhatunk rá, valamint hogy mibe kerül nekünk Jézus követése és milyen jutalomra számíthatunk. Derek tanítását Ruth bizonyságtétele teszi testközelivé!

Hogyan nézzünk szembe a nehéz időkkel
Ebben a létfontosságú és aktuális üzenetben Derek Prince elvezet minket az egyetlen reményhez, amivel átvészelhetjük ezeket az időket, amikor egyre nagyobb az erkölcsi romlás és nőnek a terhek.

Féled Istent?
Az Úr félelme a kulcs Isten bölcsességéhez, tudásához és gazdagságához. Hogyan kaphatjuk meg az istenfélelmet?

Az árvák, az özvegyek, a szegények, és az elnyomottak
Isten minden korszakban ugyanazzal a mérőzsinórral értékelte ki, mennyire él igaz módon a népe: mennyire törődnek gyakorlati módon az árvákkal, az özvegyekkel, a szegényekkel és az elnyomottakkal. Az Úr minket is e szerint értékel ma!

Az elkötelezettség útja
Rúth Prince előadása
Derek Prince felesége ritkán szólalt meg. Itt arról vall, hogyan vitte őt Isten az odaszántság egyre magasabb szintjeire, a júdaizmustól Krisztusig, a jó világi állástól a teljes idejű szolgálatig, stb.