Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Eszter-Nők a Bibliában

2.590 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G2 eva
Kiadó, forgalmazó:
EVANGÉLIUMI
Kiadás éve:
2022
Szerző (k):
Novák Blanka
Rövid leírás:

Uralkodói tisztségre hivattál el!

„És ki tudja, talán éppen e mostani idő miatt jutottál királyságra.” (Eszter 4,14)

Termékleírás

Ez az igetanulmány több, mint egy ószövetségi könyvről szóló beszámoló. A Biblia kiemelkedő nőalakjának, az árvalányból Perzsia királynőjévé lett Eszternek a története, akinek élete és a mi hétköznapjaink között több párhuzam vonható, mint elsőre gondolnánk.

Az „Eszter – Nők a Bibliában” című, személyes elmélyülésre és interaktivitásra egyaránt sarkalló kötet elolvasása során megtapasztalhatjuk, hogyan válhatunk a keresztyén nőiség hiteles megtestesítőivé, miképp hozhatnak bölcs szavaink és bátor tetteink bőséges áldást mások életére, de a sajátunkra is. Eszter példája megmutatja, hogy egy rajtunk túlmutató célért hogyan lehet nehézségeinket felülmúló életet élni, miként alakíthatunk ki gyümölcsöző kapcsolatokat és mélyülhetünk el Isten szent Beszédében.

A történet feldolgozását különböző eszközök támogatják. Az Igei mannák a megértést segítik, az Elmélyülés rész kérdésekkel inspirál, a válaszoknak kihagyott helyek lehetőséget adnak a történet személyessé tételére. Az Inspiráló Idézettár bibliai igékkel és híres gondolkodóktól származó szavakkal bátorítanak. A Szívvizsgálat imádságai vezérfonalként járulnak hozzá a lelki elcsendesüléshez.

Segítséget kínál a könyv, hogy Eszter királyné lelkületét hűen képviseljük a világban, és a mindennapi életünk legapróbb mozzanatait meghatározó valósággá váljon!